Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 26 Shkurt, 2016

Postuar më: 26 Shkurt 2016
Praktikat mësimore në shkollat “Karl Gega” dhe “Hoteleri – Turizëm”; Karta e Shëndetit online; Serat me luleshtrydhe në Fier; Certifikimi i 350 infermierëve; Samiti për investimet në Ballkanin Perëndimor.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 19 Shkurt, 2016

Postuar më: 19 Shkurt 2016
Takim me eksportuesit; Programi për përmirësimin e efiçensës së administratës tatimore; Sesioni i 10-të plenar i asamblesë parlamentare të Mesdheut; Takim me bizneset në terren; Vizita e sekretarit të SHBA-ve, John Kerry.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 12 Shkurt, 2016

Postuar më: 12 Shkurt 2016
Programet e punësimit për 2016; Marrëveshje në fushën e turizmit; inaugurimi I motoçikletave dhe uniformave të reja në polici; Check-up falas; Siguria e fëmijëve në internet.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 05 Shkurt, 2016

Postuar më: 05 Shkurt 2016
Reparti i radioterapisë në QSUT; Kamerat trupore; Moratoriumi i pyjeve; “Shtëpia Kadare”; Porti i Vlorës.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 29 Janar, 2016

Postuar më: 29 Janar 2016
Linja e jugut 110 kV; Shoqata e Investitorëve të Huaj në Shqipëri; “Indeksi i perceptimit të korrupsionit 2015” dhe “Indeksi i Demokracisë 2015”; Korrupsioni zgjedhor dhe reforma elektorale; Mblidhet Këshilli Ekonomik Kombëtar.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 22 Janar, 2016

Postuar më: 22 Janar 2016
Homazhe për viktimat; Konferenca "2016 – 2026, Smart City, Go Tirana”; “Përshpejtim i rritjes ekonomike gjithëpërfshirëse dhe të barabartë në Shqipëri”; Receta Elektronike; Hapësira ku jetojmë, hapësira që ndajmë; hapësira që lëmë pas.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 15 Janar, 2016

Postuar më: 15 Janar 2016
Hartimi i planeve për 26 njësi vendore; Regjistrimi i shtetasve jashtë Shqipërisë; Moratoriumi 10 vjeçar për shfrytëzimin e pyjeve; Strukturat qeveritare në gatishmëri të plotë; Vizita në Puglia.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 01 Janar, 2016

Postuar më: 01 Janar 2016
Konferenca e fundvitit; Pritja me nxënësit e shkëlqyer; Plani kombëtar i zhvillimit; “Bleta e Artë” 2015; Fëmijët me aftësi të kufizuar.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 25 Dhjetor, 2015

Postuar më: 25 Dhjetor 2015
Investime në Paskuqan – Babrru – Bathore; Qendra për Paqe “Peres”; Vizita zyrtare në Izrael; 95 Vjetori i Bibliotekës Kombëtare; Pritja me Diplomatët në Shqipëria.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 18 Dhjetor, 2015

Postuar më: 18 Dhjetor 2015
Investime në spitalin e Shkodrës; Legalizime falas në Kamzë; Darka e fundvitit; Investime në jug; Projektligji për emigrantët.
Praktikat mësimore në shkollat “Karl Gega” dhe “Hoteleri – Turizëm”; Karta e Shëndetit online; Serat me luleshtrydhe në Fier; Certifikimi i 350 infermierëve; Samiti për investimet në Ballkanin Perëndimor. 26-02-2016