Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 18 Shtator, 2015

Postuar më: 18 Shtator 2015
Informaliteti dhe kreditë bankare; Lufta ndaj drogës; Projektligji për funksionet publike; Vizitë zyrtare në Puglia; Shkolla dixhitale.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 11 Shtator, 2015

Postuar më: 11 Shtator 2015
Takim me Kryeministrin e Bavarisë; Luftë kundër informalitetit në shëndetësi; Reforma në qeverisjen vendore; Tekstet e reja shkollore; Odeoni i bektashinjve

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 04 Shtator, 2015

Postuar më: 04 Shtator 2015
Operacioni kundër informalitetit; Marrëveshja për mbrojtjen e pronës; Reforma në edukimin profesional; Programi 3-vjeçar për minierat; Krijohet Agjencia e Zhvillimit të Territorit

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 28 gusht, 2015

Postuar më: 28 Gusht 2015
Komuniteti i Energjisë; Deklarata e Përbashkët mbi Rininë; Samiti i Vjenës; Tekste shkollore falas; Aksione kundër informalitetit dhe drogës

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 21 gusht, 2015

Postuar më: 21 Gusht 2015
Lufta me informalitetin; Rritje e prodhimit dhe eksporteve; Rruga “Egnatia”, pikë turistike; Operacioni antidrogë në Dukagjin; Parku qendror i qytetit të Elbasanit

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 14 gusht, 2015

Postuar më: 14 Gusht 2015
Shtohen 500 punonjës të rinj tatimorë; Transformimi i Shkodrës, Shijakut dhe Përmetit; Forcat e Armatosura luftojnë zjarret; Flota shqiptare në patrullim; Ministria e Kulturës financon autorët.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 07 gusht, 2015

Postuar më: 07 Gusht 2015
Ndihmë për të përmbyturit; Konferenca e studentëve të diasporës; Parku i Beratit, blloku “Qemal Stafa” në Tiranë; Nënshkruhet letra e interesit me BERZH-in; Rezultatet e testimit të infermierëve.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 31 korrik, 2015

Postuar më: 31 Korrik 2015
Viti i dytë i qeverisjes; Bashkëpunimi me Universitetin e Harvardit; Zhvillimi i burimeve natyrore në harmoni me mjedisin; Komisariati dixhital; Asgjësohen mijëra bimë narkotike.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 24 korrik, 2015

Postuar më: 24 Korrik 2015
Law on higher education; 110 kV line; Agreement with the USA; Deutsche Telecom; Increased pensions.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 17 korrik, 2015

Postuar më: 17 Korrik 2015
Takim me Presidentin e Parlamentit Europian, Martin Schulz; Ligji për kthimin dhe kompensimin e pronave; Linja Durrës-Bari; Kremtimi i Fitër Bajrami; Qendër telemjekësie në Bajram Curri.
Investime në Paskuqan – Babrru – Bathore; Qendra për Paqe “Peres”; Vizita zyrtare në Izrael; 95 Vjetori i Bibliotekës Kombëtare; Pritja me Diplomatët në Shqipëria. 25-12-2015