Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 10 korrik, 2015

Postuar më: 10 Korrik 2015
Kancelarja Angela Merkel, vizitë në Tiranë; Forumi i Biznesit Gjermano-Shqiptar; COD; 15 vjetori i FIAA; Grupi biofarmaceutik “Dompé”.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 19 qershor, 2015

Postuar më: 19 Qershor 2015
Ujësjellësi i Velipojës; Ekokampus në Sarandë; Parku “Rinia” në Korçë; Punime në Dajt dhe Qeparo; Qendra të reja shëndetësore.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 12 qershor, 2015

Postuar më: 12 Qershor 2015
Reforma administrative territoriale; Panairi i ideve; Shkolla Koreografike dhe Liceu Artistik; Konferenca e industrialistëve të Rinj; Projekte në Berat dhe Bulqizë.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 05 qershor, 2015

Postuar më: 05 Qershor 2015
Programi kombëtar i angazhimit të të rinjve; Shkollat e gjelbra; Masterplani për qytetin Studenti; Parku Olimpik i Tiranës dhe Kopshti zoologjik; Bujqësi e zhvillim.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 29 Maj, 2015

Postuar më: 29 Maj 2015
Kryeministri serb viziton Tiranën; Forumi Ekonomik i Vjenës Tirana Talks; Fondi Kombëtar për Garancinë Bujqësore; Panairi “Go Pro”; Rruga Banjë-Gramsh.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 15 Maj, 2015

Postuar më: 15 Maj 2015
Projekte për Lushnjën dhe Tepelenën; Komisariati Dixhital; Takim me sipërmarrësit italianë; Eshtrat e Isa Boletinit në Vlorë; Vizita të posaçme në Kryeministri.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 01 Maj, 2015

Postuar më: 01 Maj 2015
Panairi i punës; Projektet e Fondit për Zhvillimin e Rajoneve; Projektligji për zejtarinë; Takimi i dy Ministrave të Brendshëm; Kryeministri takon investitorët turq.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 24 Prill, 2015

Postuar më: 24 Prill 2015
Takime të nivelit të lartë në Bruksel; Samiti i vendeve të Ballkanit Perëndimor; Vizita e Kryeministrit në Fier; Monitorim online i sistemit të ujitjes dhe kullimit; Pensione për emigrantët dhe spitale moderne

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 17 Prill, 2015

Postuar më: 17 Prill 2015
Konferenca: “Europa, qëllimi është rruga”; Rrugë europiane dhe shkollë komunitare; Rikonstruktohet Pazari i Vjetër; Këshilli i Investimeve; Dy marrëveshje me Emiratet e Bashkuara Arabe.

Ditari i Këshillit të Ministrave, e Premte, 10 Prill, 2015

Postuar më: 10 Prill 2015
Kryeministri viziton Malin e Zi; Dixhitalizimi i shkollave të mesme; Bilanci i OSHEE-së; Linja hekurudhore dhe studimi mbi ndotjet radioaktive; Qeveria në ndihmë të qytetarëve në Marinzë.
Investime në Paskuqan – Babrru – Bathore; Qendra për Paqe “Peres”; Vizita zyrtare në Izrael; 95 Vjetori i Bibliotekës Kombëtare; Pritja me Diplomatët në Shqipëria. 25-12-2015