Bulevardi i Ri i Tiranës

Postuar më: 20 Qershor 2017
Tirana sot, falë gjithë këtyre transformimeve, është një vend ku ka shumë më tepër dëshirë për të bërë biznes, ku ka shumë më tepër dëshirë për të blerë një shtëpi, ku ka shumë më tepër dëshirë për të ndërtuar jetën dhe ku ka shumë më tepër dëshirë për të ardhur e për ta vizituar.

Hap dyert teatri i rilindur Andon Zako Çajupi në Korçë

Postuar më: 18 Qershor 2017
Ka patur gjithmonë në Korçë një lloj rivaliteti mes teatrit dhe jetës qytetare, në ngjashmëri me skenën. Dekori i këtij qyteti që filloi të pulsonte me një ritëm të shfrenuar estetik dhe social nga mesi i shekullit XIX, kur erdhën drejt Korçës venat plot gjak të ri nga krahinat më kreative dhe më sipërmarrëse të toskërisë i është përshtatur pareshtur gumëzhimës së arteve të bukura.

Vettingu hap një kapitull të ri në historinë tonë të përbashkët

Postuar më: 17 Qershor 2017
Vetting-u është jo vetëm gjëja e duhur, por është kaq e vonuar dhe kaq e domosdoshme, saqë ka mbështetjen e të gjithë popullit shqiptar, pavarësisht majtas apo djathtas. E nëse Vetting-u është vonuar deri këtu, për këtë përgjegjës jeni ju në radhë të parë, ti Jozefinë, bashkë me të tjerët këtu dhe pastaj mund të fillojmë të diskutojmë se kush i ka përgjegjësitë e viteve dhe viteve që kanë ikur.

Drejt një transformimi epokal për Shkodrën

Postuar më: 12 Qershor 2017
Projekti kërkon që bregu i liqenit të Shkodrës, bregu perëndimor deri në Shirokë të transformohet rrënjësisht e nga ura deri poshtë, të krijohet një akses krejt tjetër për të gjithë ata që jetojnë në Shkodër apo vizitojnë Shkodrën.

“Shtëpia me Gjethe”, Muzeu i kujtesës kolektive për të mos harruar të kaluarën

Postuar më: 23 Maj 2017
Ky është një moment, në këndvështrimin tim shumë i rëndësishëm, i kurorëzimit të një pune aspak të lehtë për t’i dhënë jetë këtij Muzeu, në një vend ku historia e përcaktoi si pikën ku duhet të lindnin fëmijë nënat e reja dhe pastaj e transformoi në pikën ku lindte çdo ditë frika që rrezatonte shtëpia fantazmë e gjetheve.

Në fund të këtij viti, Shqipëria do hapë negociatat për në BE

Postuar më: 22 Maj 2017
Sikur të kishte fuqi ky vend, kjo sallë dhe të kishin fuqi këto parti për t’iu kundërvënë Reformës në Drejtësi do e kishin bërë me kohë. Por as nuk e bënë, as nuk po e bëjnë dhe as nuk do e bëjnë dot dhe sikur të duan, sepse ka dy fuqi të tjera që këto parti këtu në sallë nuk i përballojnë dot: Nga njëra anë është fuqia e popullit shqiptar që e do Reformën në Drejtësi me se s’bën dhe nga ana tjetër, është fuqia e partnerëve tanë, Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimit Europian, që, siç e provon dhe kjo seancë, nuk ka asnjë shans që t'i hapin rrugë asnjë lloj forme presioni, apo obstruksioni që pengon Reformën në Drejtësi.

Me operatorët turistikë të qytetit të Vlorës

Postuar më: 13 Maj 2017
Jemi takuar disa herë dhe me vjen mirë që nga hera në herë, ju kam parë më entuziastë, - të shohim sot - për rrugën e re të zhvillimit të gjithë kësaj zone, ku sigurisht ka një çmim të lartë për t’i paguar të shkuarës, sepse ju jeni vetë dëshmitarë që për shumë e shumë vite, Vlora, Himara, Saranda dhe padiskutim dhe gjithë gjithë zona e brendshme nga Selenica dhe përgjatë lumit të Vlorës, u la në harresë të plotë nga qeveritë në Tiranë dhe faktikisht mbijetuan vetëm me çka ndërtoi sipërmarrja vendase.

Në rrugën drejt BE, zbatimi i reformave europiane i pashmangshëm

Postuar më: 06 Maj 2017
Në një muzg të ngjashëm me këtë të sotmin, Dita e Europës na gjeti vjet në Shkodër dhe sonte na gjen këtu në Gjirokastër, edhe pse jo tamam dita në fakt, se është në 9 Maj, por përkujtimi i kësaj dite kaq të shënuar për historinë e Europës dhe të mbarë njerëzimit.

Nderim e mirënjohje për ata që për atdheun dhanë jetën

Postuar më: 05 Maj 2017
Më vjen shumë mirë që jemi këtu, sot, sëbashku dhe përsëri përkujtojmë 5 Majin, një ditë të shënuar, e cila na mbledh nën emrin e Qemal Stafës, por edhe na jep mundësinë e këtij momenti për të evokuar një histori guximi dhe për të rishprehur mirënjohjen dhe respektin tonë ndaj asaj historie.

1001 legalizime të tjera falas për Kamzën

Postuar më: 28 Prill 2017
Sot është aktiviteti i fundit publik që ne bëjmë për legalizimet. Legalizimet do vazhdojnë, por nuk do ketë më aktivitete publike, sepse në 1 Maj zyrtarisht fillon fushata dhe këto janë aktivitete që nuk duhen përdorur për fushatë dhe ne nuk do t’i përdorim për fushatë.
Tirana sot, falë gjithë këtyre transformimeve, është një vend ku ka shumë më tepër dëshirë për të bërë biznes, ku ka shumë më tepër dëshirë për të blerë një shtëpi, ku ka shumë më tepër dëshirë për të ndërtuar jetën dhe ku ka shumë më tepër dëshirë për të ardhur e për ta vizituar. 20-06-2017
Shkruaj Mesazh

Kontakto me Kryeministrin

Shkruaj Mesazh

Reportazhe Eksklusive

Dokumentarë

Reportazhe Eksklusive

Për Gazetarët

Hapësira Mediatike

Për Gazetarët

Raport publik

300 Ditë

Raport publik