Ministrat

Ledina Mandija

Zëvendëskryeministër

Ledina Mandija

Mimi Kodheli

Ministër i Mbrojtjes

Mimi Kodheli

Dritan Demiraj

Ministër i Punëve të Brendshme

Dritan Demiraj

Ditmir Bushati

Ministër i Punëve të Jashtme

Ditmir Bushati

Klajda Gjosha

Ministër i Integrimit Evropian

Klajda Gjosha

Milva Ekonomi

Ministër i Ekonomisë

Milva Ekonomi

Sokol Dervishaj

Ministër i Transportit dhe Infrastrukturës

Sokol Dervishaj

Eglantina Gjermeni

Ministër i Zhvillimit Urban

Eglantina Gjermeni

Helga Vukaj

Ministër i Financave

Helga Vukaj

Mirela Karabina

Ministër i Arsimit dhe Sportit

Mirela Karabina

Gazment Bardhi

Ministër i Drejtësisë

Gazment Bardhi

Mirela Kumbaro

Ministër i Kulturës

Mirela Kumbaro

Xhulieta Kërtusha

Ministër i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Xhulieta Kërtusha

Milena Harito

Ministër Shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike

Milena Harito

Arben Beqiri

Ministër i Shëndetësisë

Arben Beqiri

Damian Gjiknuri

Ministër i Energjisë dhe Industrisë

Damian Gjiknuri

Lefter Koka

Ministër i Mjedisit

Lefter Koka

Edmond Panariti

Ministër i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave

Edmond Panariti

Ermonela Felaj

Ministër Shteti për Marrëdhëniet me Parlamentin

Ermonela Felaj

Eduard Shalsi

Ministër Shteti për Çështjet Vendore

Eduard Shalsi
Qëllimi është që të gjitha problemet që kanë njerëzit, specifikisht me zyrat e shtetit, të trajtohen në mënyrë sistemike. Për këtë, “A”-ja është të vendosim nën presion maksimal të gjithë ata që janë në zyrat e shtetit dhe ky presion të mos pushojë asnjë ditë dhe ata të përgjigjen për çdo çështje, në kohë reale, pas çdo kërkese, apo pas çdo ankese të bërë nga njerëzit në këtë platformë. Që do të thotë se platforma nuk është thjesht një ekran ku ti shtyp, nuk është Facebook-u ku t’i ankohesh dhe kaq, por është një ekran, pas së cilit do të ketë një ushtri njerëzish që do të merren konkretisht me të gjitha problemet dhe do të garantojnë që zyrat, në radhë të parë, të japin përgjigje. 24-07-2017