RSS - http://www.kryeministria.al/http://www.kryeministria.al/RSS - http://www.kryeministria.al/Potenciali rajonal, shumë më i madh se tregu i çdo vendi veçmashttp://www.kryeministria.al/al/newsroom/lajme/potenciali-rajonal-shume-me-i-madh-se-tregu-i-cdo-vendi-vecmas2017-10-17 17:44:00http://www.kryeministria.al/http://www.kryeministria.al/files/news/big_summit_lajm.jpgRama-Zaev: Nxitje bashkëpunimit për të lehtësuar ndërveprimin ekonomik mes vendevehttp://www.kryeministria.al/al/newsroom/lajme/rama-zaev-nxitje-bashkepunimit-per-te-lehtesuar-nderveprimin-ekonomik-mes-vendeve2017-10-17 11:02:00http://www.kryeministria.al/http://www.kryeministria.al/files/news/big_rama_-_zaev_foto_lajm.jpgNë 2018 materializohet regjistrimi për herë të parë i shqiptarëve jashtë vendithttp://www.kryeministria.al/al/newsroom/lajme/ne-2018-materializohet-regjistrimi-per-here-te-pare-i-shqiptareve-jashte-vendit2017-10-16 16:36:00http://www.kryeministria.al/http://www.kryeministria.al/files/news/17-10-16-05-38-45big_diaspora_lajm.jpgNë 2018 materializohet regjistrimi për herë të parë i shqiptarëve jashtë vendithttp://www.kryeministria.al/al/newsroom/lajme/ne-2018-materializohet-regjistrimi-per-here-te-pare-i-shqiptareve-jashte-vendit15082543182017-10-16 16:36:00http://www.kryeministria.al/http://www.kryeministria.al/files/news/17-10-16-05-38-47big_diaspora_lajm.jpgUBT, universiteti që po kthehet në oaz dijeje për zhvillimin e qëndrueshëm ruralhttp://www.kryeministria.al/al/newsroom/lajme/ubt-universiteti-qe-po-kthehet-ne-oaz-dijeje-per-zhvillimin-e-qendrueshem-rural2017-10-16 12:16:00http://www.kryeministria.al/http://www.kryeministria.al/files/news/big_ubt_lajm.jpgUBT, universiteti që po kthehet në oaz dijeje për zhvillimin e qëndrueshëm ruralhttp://www.kryeministria.al/al/newsroom/lajme/ubt-universiteti-qe-po-kthehet-ne-oaz-dijeje-per-zhvillimin-e-qendrueshem-rural15081645692017-10-16 12:16:00http://www.kryeministria.al/http://www.kryeministria.al/files/news/17-10-16-03-17-53big_ubt_lajm.jpgRilindja Urbane e Kaninës historikehttp://www.kryeministria.al/al/newsroom/lajme/rilindja-urbane-e-kanines-historike2017-10-15 15:22:00http://www.kryeministria.al/http://www.kryeministria.al/files/news/17-10-16-12-25-19big_kanina_lajm.jpgTransformimi i Parkut të Orikut në park arkeologjik dhe natyror http://www.kryeministria.al/al/newsroom/lajme/transformimi-i-parkut-te-orikut-ne-park-arkeologjik-dhe-natyror2017-10-15 13:22:00http://www.kryeministria.al/http://www.kryeministria.al/files/news/big_parku_lajm.jpgNënstacioni elektrik i Orikumit siguron furnizim të plotë e me cilësi të bregdetit të Vlorështtp://www.kryeministria.al/al/newsroom/lajme/nenstacioni-elektrik-i-orikumit-siguron-furnizim-te-plote-e-me-cilesi-te-bregdetit-te-vlores2017-10-15 11:22:00http://www.kryeministria.al/http://www.kryeministria.al/files/news/17-10-16-12-22-52big_energjia_lajm.jpgMe drejtuesit vendorë të Qarkut Vlorë për një marrëdhënie të re me qeverinëhttp://www.kryeministria.al/al/newsroom/lajme/me-drejtuesit-vendore-te-qarkut-vlore-per-nje-marredhenie-te-re-me-qeverine2017-10-14 20:26:00http://www.kryeministria.al/http://www.kryeministria.al/files/news/big_masditja_lajm.jpg