Punësim real edhe në Gjirokastër

Postuar më: 23. Maj 2018

  Panairi i Punës, i cili po shndërrohet në traditë për qytetet e mëdha të vendit, u çel edhe në Gjirokastër. Sipërmarrje të ndryshme, në bashkëpunim zyrat e punës, ofrojnë 420 vende të lira pune, por edhe kurse të formimit pro...


Libohovë, Rilindja Urbane e një bukurie të harruar

Postuar më: 23. Maj 2018

  Rilindja Urbane në Libohovë së shpejti do t’i dhurojë qytetit një panoramë të re, duke transformuar dhe rijetëzuar qendrën e qytetit, rrugë dhe objekte me rëndësi historike. Investimi prej më shumë se 134 milionë lekë, i cili...


“Grand Albanik”, një nga shembujt e shkëlqyer të agroturizmit

Postuar më: 22. Maj 2018

Fshati shqiptar duhet t’i kthejë sytë nga agroturizmi. Me shembujt e suksesit në fushën e agroturizmit që tashmë ekzistojnë në Shqipëri, qeveria synon të nxisë jo vetëm investitorët, por edhe vetë fermerët të shfrytëzojnë pasurit...


Projektet për Qarkun e Gjirokastrës

Postuar më: 22. Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Tepelenë në prezantimin e projekteve të reja për Qarkun e Gjirokastrës: Shumë faleminderit për mikpritjen tuaj! Në radhë të parë, faleminderit grave dhe vajzave të Tepelenës që janë këtu të pranishm...


Bashkëqeverisja me qytetarët, sfidë që vazhdon

Postuar më: 21. Maj 2018

Nga llogaridhënia publike e Kryeministrit Edi Rama në Gjirokastër: Më vjen shumë mirë që jemi këtu, sot dhe më vjen shumë mirë që ka një pjesëmarrje më të lartë, sesa çfarë ishte llogaritur nga organizatorët. Të mundohemi që të...


Komunikim për mediat pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave

Postuar më: 21. Maj 2018

Komunikim i Kryeministrit Edi Rama për mediat, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Sot jemi në aktivitetin e përmuajshëm të qeverisë në qark dhe për këtë muaj jemi këtu në Gjirokastër, ku kemi kryer mbledhjen dhe do të vazhdojm...


Pakicat kombëtare, ura të pazëvendësueshme tradite, kulture, miqësie

Postuar më: 21. Maj 2018

Dëgjesë me përfaqësuesit e pakicës kombëtare greke në Grapsh, Gjirokastër: Përshëndetje të gjithëve! Mirë se ju gjeta dhe shumë faleminderit që na prisni, edhe pse ora nuk është fort e përshtatshme! Sigurisht nuk kemi ardhur deri k...


Piramida e Tiranës, qendër inovacioni e teknologjie për të rinjtë

Postuar më: 16. Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e projektit për rijetëzimin e Piramidës: Shumë faleminderit! Do mundohem të flas në një mënyrë sa më të përmbledhur, megjithëse kush më njeh e di se kjo nuk më del të jetë një ushtrim i...


Me vajzat dhe djemtë e “Air Albania”

Postuar më: 11. Maj 2018

Kryeministri Edi Rama bashkëbisedim me vajzat dhe djemtë e zgjedhur nga e gjithë Shqipëria për ekuipazhin e “Air Albania”:   Shumë faleminderit për praninë tuaj! Më vjen shumë mirë, të kem privilegjin, që të jem i pari që sh...


Aeroporti i Vlorës dhe Air Albania, investime strategjike për turizmin dhe ekonominë shqiptare

Postuar më: 10. Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Asamblenë e Përgjithshme të Dhomës së Tregtisë Shqiptaro-Turke:   Iyi akşamlar! Nuk di më shumë fjalë, por besoj se marrëdhënia mes Shqipërisë dhe Turqisë është e tillë që i thotë të gjitha...


“Infermierë për Shqipërinë” – punësim sipas meritës

Postuar më: 10. Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kongresin e parë të Infermierëve të Shqipërisë:   Përshëndetje të gjithave dhe të gjithëve! Pak sekonda para se të ngrihesha, lexova një shprehje të Papa Françeskut, që nuk e kisha dëgjuar më ...


Negociatat me BE/ Të mos lidhen me fatin e zgjedhjeve të ardhshme, por të gjeneratave

Postuar më: 10. Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend:   Sapo asistuam në një garë të ndezur për lidershipin e Partisë Demokratike në rrjetet sociale, ku kryetari i Partisë Demokratike dhe lideri legjendar garuan secili në ekranin e mrokllës së...


Punësimi, mundësi të reja për të rinjtë me arsim profesional

Postuar më: 9. Maj 2018

Plot 700 vende të lira pune ofrohen në Panairin e Punës në qytetin e Lezhës. Kryeministri Edi Rama, i cili vizitoi stendat e këtij Panairi, u shpreh se edhe ky Panair dëshmon mbi mundësitë e reja që u ofrohen veçanërisht të rinjve që ka...


Trashëgimia kulturore shqiptare, një vlerë e shtuar për Europën

Postuar më: 9. Maj 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në eventin kushtuar Ditës së Europës:   Një rilindës i madh shqiptar, Naim Frashëri, na ka lënë pas vargun që ne duhet t’ua këndojmë fëmijëve tanë, por edhe të gjithë miqve tanë europianë, sa her...


Bashkëqeverisja me qytetarët, sfidë për ta kthyer në një koalicion real qeverisës

Postuar më: 8. Maj 2018

Bashkëqeverisja, Kryeministri Edi Rama takim me qytetarë në Laç:   Mirë se ju gjeta! Shumë faleminderit për praninë tuaj! Ne jemi këtu për të vazhduar një proces që sapo ka nisur, një fushatë pa votime, por një fushatë e mirëfi...


Kontakte
Shkruaj Mesazh

Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët