Në Kuvend, interpelanca për Teatrin Kombëtar

Postuar më: 28 Maj 2020

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend: Shumë faleminderit Zoti Kryetar i Kuvendit, për kujtesën e me këtë rast doja të ndaja dhimbjen me kolegun deputet që kërkoi fjalën e lirë, duke i thënë që përpara sesa të vija këtu, në zyrë...


Komunikim publik i Kryeministrit Edi Rama për luftën ndaj COVID-19

Postuar më: 27 Maj 2020

Mirëmbrëma! Të dashur miq, motra e vëllezër, Ky është komunikimi im i fundit ekskluzivisht për luftën që zhvilluam bashkarisht deri këtu, me atë që botërisht u quajt Armiku i Padukshëm, virusi Covid-19. Por, ju lutem dëgjojeni mirë, ...


Parku fotovoltaik i Karavastasë, investimi më i madh në Ballkan për energjinë diellore

Postuar më: 27 Maj 2020

Sot u finalizua ankandi ndërkombëtar për parkun fotovoltaik të Karavastasë (i hapur në 20 janar), me shpalljen e kompanisë fituese dhe çeljen e rrugës për një investim të konsiderueshëm për ekonominë dhe të ardhmen e sektorit energjet...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend

Postuar më: 21 Maj 2020

I dashur Myslym [Murrizi], kur po shihja që po flisje për popullin, i prekur siç jam nga e gjithë kjo dashuri e beftë për Teatrin që ka shpërthyer në Tiranë dhe në gjithë Shqipërinë, papritur fytyra jote mu zëvendësua me fytyrën e Sa...


Komunikim publik i Kryeministrit mbi ecurinë e Fazës II dhe hapjes graduale

Postuar më: 15 Maj 2020

Komunikimi i drejtpërdrejtë përmes rrjeteve sociale i Kryeministrit Edi Rama: Të dashur miq, përshëndetje! Duke qenë se jemi në prag të fundjavës dhe me të drejtë, shumëkush ndër ju kërkon të dijë përsëri e përsëri, ndonjëher...


Modernizmi i flotës së Policisë së Shtetit

Postuar më: 11 Maj 2020

Projekti i modernizmit të flotës së Policisë së Shtetit vijoi sot me shtimin e 196 automjeteve të reja në kuadër të programit IPA të BE- së për Shqipërinë. Modernizimi me mjete motorike synon të rrisë efektivitetin e policisë dhe të...


Sëbashku mund t’ia dalim me kokën lartë kësaj sfide botërore

Postuar më: 30 Prill 2020

Komunikim publik i Kryeministrit Edi Rama lidhur me situatën e COVID-19: Miq, ju e dini që unë ju ndjek, ju lexoj dhe jam këtu m vëmendje, sidomos në këtë kohë kaq të vështirë ku e kam pasur bindje që në krye të herës se vetëm sëbas...


Bashkëbisedim publik përmes rrjeteve sociale

Postuar më: 29 Prill 2020

Bashkëbisedimi publik i Kryeministrit Edi Rama me qytetarët përmes rrjeteve sociale:  Përshëndetje të gjithëve! Së pari, është me shumë rëndësi gjithmonë, të kujtohemi që e gjithë kjo përpjekje, e gjithë kjo sakrificë, i gjithë ...


Kryeministri Rama u uron besimtarëve myslimanë Muajin e madhnuedhëm Ramazanit

Postuar më: 23 Prill 2020

Urimi i Kryeministrit Edi Rama për Muajin e madhnuedhëm të Ramazanit: Fort të dashur vëllezër e motra! Gjatë këtij fragmenti kohe të jashtëzakonshme, kur bota befas ka nisur të rrotullohet në të kundërt të vetvetes, duke ngadalësuar ...


Hapat për hapjen e mëtejshme

Postuar më: 22 Prill 2020

Komunikim publik i Kryeministrit Edi Rama lidhur me situatën e COVID-19 dhe Fazën II të lehtësimit të masave: Përshëndetje të dashur miq! Sot patëm një diskutim shumë të dobishëm në mbledhjen e qeverisë mbi strategjinë dhe taktikën e...


Plani për turizmin, brenda muajit maj

Postuar më: 21 Prill 2020

Komunikim publik i Kryeministrit lidhur me situatën e pandemisë së Covid-19:    Përshëndetje të dashur miq! Situata sot është goxha pozitive por do t’ju lutem të kuptoni të gjithë se do të mbajmë mend ca gjëra të  thjeshta e k...


Në prag të hapjes graduale të jetës ekonomike

Postuar më: 17 Prill 2020

Komunikim i Kryeministrit Rama në prag të tre javëve shumë të rëndësishme, për hapjen graduale të jetës ekonomike:   Të dashur miq, përsëpari ju falenderoj! Ju falenderoj përsëri e përsëri, për gjithçka keni bërë deri këtu!...


Kryeministri Edi Rama në Kuvend mbi situatën Covid-19 dhe masën për javët në vijim

Postuar më: 16 Prill 2020

Fjala e Kryeministri Edi Rama në seancë plenare në Kuvend: Është normale që sot, pas kësaj periudhe kaq dramatike për të gjithë, përderisa nuk numërojmë dhjetëra të vdekur në ditë e përderisa hyjmë në grupin e vendeve që bazuar n...


Respekt, mirënjohje e mbështetje me mish e me shpirt, nga i pari tek i fundit, për sakrificën qyetetare

Postuar më: 4 Prill 2020

Komunikimi publik i Kryeministrit lidhur me situatën e pandemisë së Covid-19:  Të dashur miq, sot jam mërzitur pamasë nga pamjet skandalozë të tregut të Kombinatit në Tiranë! Janë të pa tolerueshme dhe përbëjnë një konfirmim shembul...


Rezistencë, durim, mbështetje

Postuar më: 1 Prill 2020

Komunikimi publik i Kryeministrit lidhur me situatën e pandemisë së Covid-19: Miq, fillimisht disa lajme të mira, E para: Pensionistëve u kemi derdhur në llogarinë e përgjithshme të pensioneve 21 milionë dollarë dhe pensioni i tyre do të ...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët