Lezhë, Gëzuar në prag festash, në shtëpitë e reja

Postuar më: 23 Dhjetor 2021

Lezha feston ndryshe këtë prag Krishtlindjesh. Një bllok prej 97 banesash të reja të ndërtuara me standardet më të mira të infrastrukturës bashkëkohore, janë gati për të mirëpritur banorët, që sot janë ringritur më të fortë se ku...


Takim me Komitetin Olimpik dhe federatat shqiptare për programin e ri të sportit në shkolla e universitete

Postuar më: 23 Dhjetor 2021

Kryeministri Edi Rama zhvilloi sot një takim të zgjeruar me Komitetin Olimpik dhe federatat shqiptare për të diskutuar mbi programin e ri të qeverisë për sportin dhe posaçërisht për lëvizjen sportive në shkolla dhe universitete. Kryeminis...


Konferencë me mediat e kryeministrit Edi Rama

Postuar më: 23 Dhjetor 2021

Konferencë për shtyp e kryeministrit Edi Rama lidhur me ngjarjen e qarkullimit në rrjetet e Whatsapp të të dhënave mbi pagat e qytetarëve të Republikës së Shqipërisë:    Mirëdita të gjithëve! Do dëshiroja të flisja për një ve...


“Ballkani i hapur” mirëpret liderët e nismës në Tiranë

Postuar më: 21 Dhjetor 2021

“Ballkani i Hapur” po zhvillon takimin e radhës në Tiranë. Kryeministri Edi Rama mikpriti sot Presidentin e Republikës së Serbisë Aleksandar Vuçiç dhe Kryeministrin e Republikës së Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev në një ceremoni të...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare mbi Projektligjin “Për statusin “Fëmijë në përkujdesje të Republikës”

Postuar më: 20 Dhjetor 2021

Në Kuvend u paraqit sot nisma e re ligjore “Për statusin “Fëmijë në përkujdesje të Republikës”, e cila reflekton reformim rrënjësor përmes vizionit të ofrimit të një mbështetjeje dinjitoze përkrahëse, materiale dhe për...


Me qytetarët e Vlorës për Bashkëqeverisjen si Ligj i ri

Postuar më: 18 Dhjetor 2021

Bashkëqeverisja, si një mekanizëm ligjor në duart e qytetarëve, është fokusi i një cikli takimesh sensibilizuese që Kryeministri Rama e vijoi këtë të shtunë në qytetin e Vlorës. Tashmë, jo vetëm si platformë, por edhe si ligj, bashk...


Lezhë, Bashkëqeverisja si ligj i ri, takimi sensibilizues me qytetarët

Postuar më: 17 Dhjetor 2021

Në Lezhë u zhvillua sot takimi i radhës në ciklin e takimeve sensibilizuese, mbi Bashkëqeverisjen si Ligj i ri, me qëllim promovimin e risive që sjell ky ligj. E transformuar tashmë në një mekanizëm të rëndësishëm ligjor, bashkëqeveri...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin tradicional të fundvitit me Trupin Diplomatik

Postuar më: 16 Dhjetor 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin tradicional të fundvitit me Trupin Diplomatik:   Të nderuar shkëlqesi! Kolegë ministra! Do ta mbaj fjalimin tim në anglisht, siç kam bërë përherë me këtë rast. Një vit tjetër po i afrohet ...


Kompleksi i ri i dijes në kryeqytet, hapësirë fantastike arsimimi dhe edukimi

Postuar më: 16 Dhjetor 2021

Shkolla 9 vjeçare “Vaçe Zela” dhe Shkolla e mesme “Kristo Frashëri, janë shkollat më të reja të kryeqytetit, pjesë një kompleksi modern të projektuar nga arkitekti i mirënjohur italian Stefano Boeri,  i cili ofron një hapësirë fa...


Kryeministri Edi Rama takon studentët e Universitetit katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Postuar më: 15 Dhjetor 2021

Kryeministri Rama zhvilloi sot një takim me studentë dhe pedagogë të Universitetit katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, në Tiranë, i cili ka çelur dyert në vitin 2004 dhe ka ndërtuar një biografi dinjitoze ndër vite, me mijëra stude...


“Bonusi i Rijetëzimit” mundësi për zhvillim në qendrat historike të qyteteve

Postuar më: 14 Dhjetor 2021

“Bonusi i Rijetëzimit”, një ndihmë në formë granti është dedikuar për të gjithë ata individë që duan të zhvillojnë pronën e tyre në qendrat historike të qyteteve, duke kontribuar edhe për komunitetin që përfiton nga rijetëzim...


Bashkëqeverisja si ligj i ri, mekanizëm ligjor në shërbim të qytetarëve

Postuar më: 14 Dhjetor 2021

Takimi sensibilizues mbi Bashkëqeverisjen si ligj i ri vijoi sot në qytetin e Beratit.  Kryeministri Rama theksoi se qëllimi i këtyre takimeve është sensibilizimi i të gjithë qytetarëve për dy risi të rëndësishme, të cilat sot janë nj...


Shkolla e re “Lasgush Poradeci”, më e madhe, më e bukur, më e fortë

Postuar më: 10 Dhjetor 2021

“Lasgush Poradeci” është shkolla më e re e Tiranës, në zonën e Kombinatit, tashmë tërësisht e transformuar pas tërmetit, si një institucion i denjë arsimor, për 1200 nxënës dhe 120 fëmijë të zonës. Shkolla dhe kopshti i ri jan...


Bashkëqeverisja si Ligj i ri – cikël takimesh sensibilizuese 

Postuar më: 2 Dhjetor 2021

Bashkëqeverisja si Ligj i ri është cikli i takimeve sensibilizuese, që nisi sot nga Elbasani, për Bashkëqeverisjen si mekanizëm i ri detyrues ligjor.   Në takimin e zgjeruar me qytetarët, Kryeministri Rama shpjegoi risitë e këtij ligji t...


Kryeministri Rama në Kuvend- Interpelancë e kërkuar nga deputeti Tritan Shehu

Postuar më: 2 Dhjetor 2021

Kryeministri Rama në Kuvend- Interpelancë e kërkuar nga deputeti Tritan Shehu:   Zoti Shehu, edhe unë ju falënderoj për këtë mundësi sepse besoj që për temat e interesit të përbashkët publik apo kombëtar, nuk është asnjëherë m...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët