Paketë investimesh prioritare për Kukësin

Postuar më: 31 Tetor 2018

Konferencë për shtyp e kryeministrit Edi Rama pas përfundimit të mbledhjes së qeverisë, të zhvilluar në Kukës:   Kryeministri Edi Rama: Faleminderit që keni ardhur!  Këto 24 orë të fundit ishim këtu në Kukës për të zhvilluar ...


Shishtaveci, një tjetër stacion i Programit Kombëtar 100 Fshatrat

Postuar më: 31 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me banorë të Shishtavecit, pjesë e Programit 100 Fshatrat: Më kujtohet kur kam ardhur herën e shkuar në Shishtavec, përmes një rruge që vetëm rrugë nuk mund të quhej, një shteg me gropa, i rrezi...


Has, qytetarët dëshmojnë fuqinë e shqiperiaqeduam.al

Postuar më: 30 Tetor 2018

Dëgjesa e Kryeministrit Edi Rama në Has, mbi dëshmitë konkrete të sesi duke iu drejtuar Platformës së Bashkëqeverisjes kanë marrë zgjedhje për probleme që hasin në zyrat ku ofrohen shërbimeve publike:    Përshëndetje të gjithë...


Paketë masash për fenomene që prekin familjen dhe të rinjtë

Postuar më: 27 Tetor 2018

Kryeministri Edi Rama në Lushnje, bashkëbisedim me gra dhe vajza për pasojat e  bixhozit dhe ligjin për mbylljen e kazinove elektronike, bastet e çdo lloji dhe ato online, si dhe çështje të tjera të interesit qytetar:   Shumë falemind...


Çelet Programi Bujqësor dhe Rural IPARD II

Postuar më: 26 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në çeljen e Programi Bujqësor dhe Rural, IPARD II: Është një ditë e rëndësishme për ecurinë e programit të rilindjes së bujqësisë, blegtorisë dhe në tërësi rilindjes rurale. Unë dua ta shpreh që në...


Mazhoranca në Kuvend i thotë STOP kazinove elektronike dhe basteve sportive

Postuar më: 25 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme në Kuvend për mbylljen e kazinove elektronike dhe të basteve të çfarëdolloji, përfshirë bastet online: I dënuar për vrasje, plagosje, organizim të paligjshëm të lojërave të fatit dhe ...


Sfida, të arrijmë 10 milionë turistë

Postuar më: 24 Tetor 2018

Fjala përshëndetëse e Kryeministrit Rama në takimin me operatorët e huaj turistik në Hilton Garden Inn: Mbase vlen një krahasim për të folur sot lidhur me ecurinë e turizmit dhe me pritshmëritë nga turizmi duke u nisur nga Kroacia, e cil...


Shqiperiaqeduam.al, miku në dorën tuaj

Postuar më: 24 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin javor me koordinatorët e Platformës së Bashkëqeverisjes dhe njerëz të zakonshëm që vijojnë të dëshmojnë sesi duke iu drejtuar Platformës kanë marrë zgjedhje për problemet apo vonesat që hasi...


Ashpërsim masave kundër aktivitetit të paligjshëm brenda burgjeve

Postuar më: 23 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në prezantimin e drejtorit të ri të Policisë së Burgjeve: Përshëndetje të gjithëve! Qeveria, Ministria e Drejtësisë dhe posaçërisht, ministrja e Drejtësisë kanë qenë qysh në krye të herës të angazhu...


QSUT me dy spitale të reja moderne

Postuar më: 23 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në nisjen e kantierit për ndërtimin e Spitalit të ri të Sëmundjeve të Brendshme dhe Spitalit të Kirurgjisë: Ka një shprehje që thotë, “spitali nuk është asnjëherë vendi i përshtatshëm për të qenë...


1 Janar, stop basteve dhe çdo lloj loje fati

Postuar më: 22 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me gra dhe vajza në Laprakë, Tiranë:    Sot zgjodhëm të vijmë këtu, në Laprakë, sepse kjo është një nga zonat më të prekura, ndoshta zona më e prekur në Tiranë nga sëmundja e kumarit, m...


Bursë 1000 dollarë në vit për nxënësit ekselentë të Mësuesisë

Postuar më: 22 Tetor 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama në takimin me nxënës ekselentë që kanë zgjedhur Mësuesinë: Përshëndetje të gjithëve! Po ju them që në fillim që është një ditë shumë e bukur, sepse kemi pritur prej kohësh që të vijë dita kur nx...


Nisin punimet për seksionin detar të TAP në Shqipëri

Postuar më: 19 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e nisjes së punimeve për seksionin detar të TAP në Shqipëri: Përshëndetje të gjithëve! Është e pashmangshme që sa herë vijmë në Fier, çfarëdo vepre madhështore apo modeste që të bëjm...


Ndalimi i basteve dhe kazinove, 700 milionë euro për konsum familjar

Postuar më: 18 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën plenare në Kuvendin e Shqipërisë: Me mirëkuptimin e drejtuesit të seancës dhe të të gjithëve ju, do të dal nga tema e seancës, për t’i kushtuar disa minuta temës së ditës, lojërave të fat...


Projekt-buxheti 2019, më shumë kujdes social, investime dhe punësim real

Postuar më: 17 Tetor 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e Këshillit Ekonomik Kombëtar: Përshëndetje të gjithëve dhe shumë faleminderit për praninë tuaj në këtë takim të Këshillit Ekonomik Kombëtar, ku do të diskutohet për projektbuxhetin e viti...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët