Në Kuvend mbi debatin për Universitetin e Tiranës dhe Teatrin Kombëtar

Postuar më: 15 Shkurt 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend mbi debatin për Universitetin e Tiranës dhe Teatrin Kombëtar:   Nuk dua të hyj në këtë debat pa përmbajtje, por dua të hyj në një tjetër debat pa përmbajtje që lidhet me çka zonja e nderua...


Dija në themel të zhvillimit që qëndrueshëm bujqësor e rural

Postuar më: 14 Shkurt 2018

Fjala e kryeministrit Edi Rama me studentë në Universitetin Bujqësor të Tiranës, për promovimin e skemave mbështetëse në bujqësi:   Faleminderit për praninë tuaj dhe për gatishmërinë për t’u bërë pjesë e këtij procesi! Pak ...


“Oficerët e Sigurisë në Shkolla” – projekti më i ri për rritjen e sigurisë në shkolla

Postuar më: 12 Shkurt 2018

Bashkëbisedim i kryeministrit Edi Rama me rastin e  prezantimin të projektit “Oficerët e Sigurisë në Shkolla”, zhvilluar në shkollën e mesme të përgjithshme “Qemal Stafa” në Tiranë, me pjesëmarrjen e mësuesve, prindërve dhe të...


Drejtësia e re fund pandëshkueshmërisë

Postuar më: 8 Shkurt 2018

Nga fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend: Sot keni kërkuar debat për Jeruzalemin. Nesër mund të kërkoni debat për Kanalin e Panamasë. Pasnesër mund të kërkoni debat për rritjen e temperaturës në Polin e Veriut. Sepse ju jeni në nj...


Bashkëqeverisja – Shkurtimi i parë drastik i burokracisë në çdo sektor

Postuar më: 7 Shkurt 2018

Kryeministri Edi Rama në konferencën kombëtare për reformimin e shërbimeve administrative: Sot u paraqit një përmbledhje shumë e sintetizuar e një pune shumë voluminoze, që ka angazhuar të gjithë qeverinë prej 4 muajsh, për të penetru...


100 FSHATRAT, një model i ri i zhvillimit rural

Postuar më: 2 Shkurt 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në promovimin e programit “100 Fshatrat”, si pjesë e Rilindjes Rurale, që përfshin infrastrukturë, agroturizëm, trashëgimi kulturore dhe nxitje të punësimit përmes mbështetjes direkte për sipërmarrjen f...


“Bleta e Artë”, vlerësimi i përvitshëm për sipërmarrjet më të suksesshme

Postuar më: 29 Janar 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në edicionin e pestë të ndarjes së çmimeve “Blerta e Artë” për sipërmarrjet më të suksesshme të vitit:   Gjatë këtyre pesë viteve të organizimit të këtij eventi, ne jemi përpjekur që të japi...


21 Janari në rrugën e Reformës në Drejtësi

Postuar më: 21 Janar 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë përkujtimore me familjarët e katër dëshmorëve të 21 Janarit, ku më pas, në kujtim e nderim të tyre u kryen homazhe në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, përpara godinës së Kryeministris...


Reforma e shërbimeve për qytetarin kryefjalë e punës së qeverisë

Postuar më: 18 Janar 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me drejtorët e rinj të ALUZNI-t dhe ZRPP-ve:   Së pari, është e rëndësishme të theksohet pse ky takim pune është publik. Unë bëj edhe takime të tjera të kësaj natyre. Jo më larg se dje, ...


Kapitull i ri për mirëmbajtjen e rrugëve

Postuar më: 17 Janar 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me struktura publike dhe kompani të mirëmbajtjes së akseve rrugore në vend, ku u prezantua edhe krijimi i Flotës së Solidaritetit, qëllimi i së cilës është reagimi i shpejtë dhe efikas në çdo s...


“Tre ditët e Yllit të Mëngjesit”, 550-vjetori i kalimit në amshim të Gjergj Kastriotit Skënderbeut

Postuar më: 16 Janar 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në eventin “Tre ditët e Yllit të Mëngjesit”, në kuadër të Vitit të Skënderbeut:   I nderuar zoti President i Republikës! I nderuar zoti Kryetar i Kuvendit! Fort të nderuar Shkëlqesi, Hirësi, miq e ...


Shtëpia e re e futbollit shqiptar

Postuar më: 15 Janar 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në inaugurimin e fillimit të punimeve për zyrat e reja të FSHF-së:   Përshëndetje të gjithëve! Së pari, besoj që të jetë e vërtetë shprehja “shiu është bereqet” dhe që pavarësisht klimës së...


Platforma e bashkëqeverisjes, 1411 raste të zgjidhura nga 1620, të tjerat në proces

Postuar më: 13 Janar 2018

Bashkëqeverisja, dëgjesë e Kryeministrit Edi Rama me qytetarë në Rrëshen:   Përshëndetje të gjithëve! Shumë faleminderit për praninë tuaj këtu. Ne që dje kemi filluar të zhvillojmë një aktivitet intensiv takimesh në Qarkun e L...


105 vjet Polici e Shtetit

Postuar më: 13 Janar 2018

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në ceremoninë e 105-vjetorit të Policisë së Shtetit, zhvilluar sot në Lezhë:   “Duhet pra, të qërohen të tillë oficerë dhe të mësohet puna e xhandarmërisë dhe e policisë në duar të ndershme dhe...


Me drejtuesit e institucioneve në Lezhë për prioritet e zhvillimit

Postuar më: 13 Janar 2018

Kryeministri Edi Rama takim me drejtues të institucioneve qendrore e vendore në Lezhë:   Ne jemi këtu, për të zhvilluar një ditë takimesh intensive në të gjithë sektorët e qeverisjes. Pas këtij takimi të parë të ditës do të shp...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët