Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 4 Maj 2020

Situata epidemiologjike në vend aktualisht paraqitet e qëndrueshme dhe me një nivel të ulet të pozitivitetit krahasuar me numrin total te testimeve. Gjatë javës së epidemisë, përqindja e pozitivitetit arriti në 4.3 %, vlera më e ulët nga...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 3 Maj 2020

Deklarata e Gentiana Qirjako, Instituti i Shëndetit Publik: Ju informojmë për situatën epidemiologjike të përhapjes së COVID19 në vend dhe për lehtësimin e masave nga dita e hënë. Nga 197 testimet e kryera gjatë 24 orëve të fundit pë...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 2 Maj 2020

Dr. Eugena Tomini, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, Ju informojmë për situatën e deritanishme të përhapjes së COVID19 në vendin tone. Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 171 persona të dyshuar me COVID-19 nga veriu në ju...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 1 Maj 2020

Dr. Rovena Daja, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, Ju informojmë për situatën e deritanishme të përhapjes së COVID19 në vendin tone. Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 245 persona të dyshuar me COVID-19 nga veriu në jug ...


Plani i ri i masave lehtësuese, në 11 maj nis faza e dytë e rihapjes

Postuar më: 30 Prill 2020

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu prezantoi planin e hapjes dhe lehtësimit të masave që do të hyjnë në fuqi që nga data 4 Maj. “Jemi në një moment shumë të rëndësishëm dhe përcaktues për vijimin e...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 30 Prill 2020

Deklarata e Dr. Marjeta Dervishi, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, ju bëjmë me dije të dhënat e 24 orëve të fundit sa i përket të prekurve nga COVID 19 ku sot rezulton se numri i pacientëve të shëruar është dyfish më i la...


Deklaratë për mbylljen e vitit akademik për arsimin e lartë

Postuar më: 30 Prill 2020

Deklarata e ministres së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini për mbylljen e vitit akademik për arsimin e lartë:  Të dashur studentë! Nga e marta që kemi bërë njoftimin për mbylljen e vitit shkollor kemi marrë qindra, mijëra mesazh...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 29 Prill 2020

Deklarata e Dr. Eugena Tomini, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, ju bëjmë me dije rezultatet e 24 orëve të fundit sa i takon gjurmimit dhe hetimit epidemiologjik dhe situatën e deritanishme të përhapjes së COVID-19. Gjatë 2...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 28 Prill 2020

Deklarata e Dr. Albana Fico, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, ju bëjmë me dije rezultatet e 24 orëve të fundit sa i takon gjurmimit dhe hetimit epidemiologjik dhe situatën e deritanishme të përhapjes së COVID-19. Gjatë 24 or...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 27 Prill 2020

Në vendin tonë deri më sot (27.04.2020) janë testuar 7401  raste të dyshuara për COVID-19 të cilat kanë rezultuar: 736 raste të konfirmuara 28 pacientë kanë ndërruar jetë 422 pacientë të shëruar Shpërndarja sipas rretheve të ra...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 26 Prill 2020

Deklarata e Dr. Marjeta Dervishi, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, ju bëjmë me dije rezultatet e 24 orëve të fundit sa i takon gjurmimit dhe hetimit epidemiologjik dhe situatën e deritanishme të përhapjes së COVID-19. Gjatë 24...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 25 Prill 2020

Deklarata e Genta Qirjako, Instituti i Shëndetit Publik:  Ju informojmë mbi përditësimin e situatës epidemiologjike të deritanishme të përhapjes së COVID-19 në vendin tonë. Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 247 persona të dyshuar...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 24 Prill 2020

Deklarata e Dr. Eugena Tomini, Instituti i Shëndetit Publik:  Si çdo ditë, ju bëjmë me dije rezultatet e 24 orëve të fundit sa i takon gjurmimit dhe hetimit epidemiologjik dhe situatën e deritanishme të përhapjes së COVID-19. Gjatë 24 or...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 23 Prill 2020

Deklarata e Dr. Rovena Daja, Instituti i Shëndetit Publik:  Ju informojmë për situatën e deritanishme të përhapjes së COVID19 në vendin tonë: Në 24 orët që lamë pas rezultatet e situatës epidemiologjike janë si më poshtë. Janë test...


Raportim i përditësuar mbi situatën e Covid-19

Postuar më: 22 Prill 2020

Deklarata e prof. Mira Rakacolli, zv/ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale:  Në 24 orët që lamë pas rezultatet e situatës epidemiologjike janë si më poshtë. Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 252 persona të dyshuar me COVI...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët