Zgjerimi i listës së barnave të rimbursueshme

Postuar më: 12 Mars 2014

Deklarata e Ministrit të Shëndetësisë Ilir Beqja, pas mbledhjes së qeverisë: Miratimi i listës së barnave që rimbursohen nga fondi i sigurimit të detyrueshëm të kujdesit shëndetësor dhe masës së mbulimit të çmimit të tyre në mbled...


Misioni i OSBE-së në Krime

Postuar më: 9 Mars 2014

Deklaratë për shtyp: Dëshirojmë të informojmë opinionin publik se Shqipëria ka vendosur të kontribuojë me dy vëzhgues në misionin e OSBE-së në Krime. Me kërkesë të Ukrainës dhe në zbatim të Kapitullit III të Dokumentit të Vjenës...


Qeveria fal gjobat ndëshkuese ndaj biznesit

Postuar më: 5 Mars 2014

Deklaratë e Ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj pas përfundimit të mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Sot, në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, qeveria shqiptare ka kaluar projektligjin “Për...


Nëpunësi civil, Qeveria, qëndrim të palëkundur për zbatimin e Kushtetutës

Postuar më: 14 Shkurt 2014

Deklaratë e Ministres së Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike, Milena Harito: Ka një problem me opozitën e Partisë Demokratike sot. Kur i ftojmë në takim në Kuvend për të diskutuar, nuk vijnë, kur i shkruajmë për ti inform...


Këshilli i Ministrave, përafrim i legjislacionit shqiptar me legjislacionin e BE

Postuar më: 12 Shkurt 2014

Ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë Erion Veliaj: Sapo kemi përfunduar mbledhjen e Këshillit të Ministrave, ku ndër të tjera janë miratuar 17 vendime, që synojnë përafrimin e legjislacionit shqiptar me legjislacionin e komunitetit t...


Paketë ligjore për sigurinë në rrugë

Postuar më: 11 Shkurt 2014

Deklarata e Ministrit të Transporteve dhe Infrastrukturës Edmond Haxhinasto dhe Ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri: Së bashku me kolegun Tahiri, sot, lançojmë ashtu siç e kemi bërë të ditur, paketën e masave për sigurinë rrugore. Kem...


Qeveria vendos të mos ketë më kredi të buta për zyrtarët e shtetit

Postuar më: 5 Shkurt 2014

Deklaratë e Ministres së Zhvillimit Urban dhe Turizmit EglantinaGjermeni, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave : Qeveria sot ka miratuar vendimin  “Për shfuqizimin e VKM-së nr.600 “Për trajtimin me strehim të nëpunësve civil t...


Mospagimi i energjisë? Tolerancë zero!

Postuar më: 3 Shkurt 2014

Deklaratë e Zëvendëskryeministrit Niko Peleshi për aktivitetin e Task Forcës për Energjinë: Në cilësinë e kryetarit të Task Forcës Kombëtare për reduktimin e humbjeve të energjisë, sot  dëshiroj që para publikut, të bëj prezente ...


Qeveria miraton linjën energjetike Shqipëri- Kosovë. “Radika” një spekulim

Postuar më: 22 Janar 2014

Deklaratë për media e Ministrit të Energjisë dhe Industrisë Damian Gjiknuri, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave: Kam kënaqësinë që të komunikoj me publikun, në lidhje me një nga vendimet e rëndësishme që miratoi sot Qeveria. B...


Krijohet Agjencia Kombëtare e Bregdetit. Shfuqizohet koncesioni në bregdetin e Dhërmiut

Postuar më: 22 Janar 2014

Deklarata e Ministres së Turizmit dhe Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni, pas mbledhjes së Këshillit të Ministrave: 1-Kam kënaqësinë t’ju komunikoj sot një tjetër premtim të mbajtur, një ndër objektivat e përcaktuara gjatë fushatës...


Shqipëri- Kosovë, disa nga marrëveshjet që do nënshkruhen

Postuar më: 9 Janar 2014

Deklarata e ministres për Inovacionin dhe Administratën Publike, Milena Harito: “Mirëdita të gjithëve, një vit të mbarë! Sot, kabineti qeveritar ka zhvilluar një takim të gjatë me fokus, planifikimin, objektivat, dhe prioritetet e qeveri...


Të vazhdojmë pa u ndalur ndërtimin e Shqipërisë evropiane

Postuar më: 18 Dhjetor 2013

Të dashur bashkëqytetarë dhe bashkëqytetare, Vendimi i djeshëm për marrjen e vendimit mbi statusin e vendit kandidat për Shqipërinë në qershor, pa dyshim që nuk ishte vendimi më i mirë që Familja Evropiane mund të merrte për vendin to...


Qeveria armik i betuar i korrupsionit

Postuar më: 3 Dhjetor 2013

“Padrejtësia, varfëria, korrupsioni janë armiqtë më të betuar të Shqipërisë dhe të shqiptarëve. Kjo Qeveri do të jetë armiku i tyre më i betuar, në emër të Shqipërisë dhe shqiptarëve”, – u shpreh Kryeministri Rama, në d...


Të gjithë bashkë, për një Natë të Bardhë dhe të bukur!

Postuar më: 27 Nëntor 2013

Ministrja e Kulturës Znj. Mirela Kumbaro njoftoi sot për publikun axhendën e një serie aktivitetesh kulturore dhe artistike që do të zhvillohen në Tiranë në kuadër të “Natës së Bardhë”, më 29 Nëntor, e organizuar nën kujdesin e v...


Me këtë program i ngremë kokën vendit

Postuar më: 15 Nëntor 2013

Kur ha një milionë shuplaka, mendjet o të vijnë, o të ikin aq larg sa duhen vite për t’i kapur. Jo unë, jo ne, dikush tjetër, fatkeqësisht i njohur si krahu i armatosur me shifra dhe të dhëna të rreme i qeverisë së ikur, INSTAT-i dora...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët