BE: Në krah të Shqipërisë edhe për rindërtimin

Postuar më: 5 Dhjetor 2019

Komunikimi me mediat i Kryeministrit Edi Rama dhe Komisionerit europian për Menaxhimin e Krizave, Janez Lenarčič, pas vizitës në disa pika të goditura prej tërmetit: Komisioneri Janez Lenarčič: Unë do të flas në anglisht, kjo për arsye...


Në pranverë hapen të gjitha kantieret e rindërtimit

Postuar më: 5 Dhjetor 2019

Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave për situatën e emergjencës së fatkeqësisë natyrore. Fjala e Kryeministri Edi Rama: Pasqyra e situatës aktualisht paraqitet më pozitive në raport me nevojat imediate, po përmirësohet ...


Situata e emergjencës, mbledhja e jashtëzakonshme e qeverisë

Postuar më: 4 Dhjetor 2019

Fjala e plotë e drejtuesit qendror të Zyrës Operacionale për Menaxhimin e Fatkeqësisë Natyrore Faleminderit zoti zëvendëskryeministër! Atëherë përgjatë një përmbledhje të situatës pas ditës dhe natës së mbrëmshme, në lidhje me s...


R I SH P A LL E T N J O F T I M P Ë R A P L I K I M

Postuar më: 3 Dhjetor 2019

R I SH P A LL E T N J O F T I M P Ë R A P L I K I M PËR POZICIONIN E DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË INSTITUTIT TË STATISTIKAVE (INSTAT) Mbështetur në fjalinë e fundit, të pikës 10, të vendimit nr.669, datë 7.11.2018, të Këshillit të Mi...


Platforma shqipëriaqëduam.al në dispozicion të banorëve të prekur nga tërmetet

Postuar më: 3 Dhjetor 2019

Takimi me koordinatorët e Zyrës së bashkëqeverisjes. Fjala e Kryeministrit Edi Rama: Besoj ishte e domosdoshme të bënim një ndryshim strategjik, për të adresuar sa më mirë këtë situatë. Duke qenë se ju jeni ekipi më i lëvduar nga pop...


Situata e emergjencës, mbledhja e jashtëzakonshme e qeverisë

Postuar më: 3 Dhjetor 2019

Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave për situatën e emergjencës së fatkeqësisë natyrore. Fjala e Kryeministri Edi Rama: Mirëmëngjes! Pas një dite të gjatë dhe intensive dje, është bërë një punë shumë voluminoze ng...


Takim në Qendrën e Emergjencave Durrës me investitorë dhe ndërtues të pallateve të banimit

Postuar më: 2 Dhjetor 2019

Takimi i Kryeministrit Edi Rama në Qendrën e Emergjencave Durrës: Kryeministri Edi Rama: Disa gjëra që nesër duhet të jenë në tavolinë: Lista e investitorëve, të cilët kanë ndërtuar pallate që janë me dëme, por janë nga pikëpamja...


Situata e emergjencës, mbledhja e jashtëzakonshme e qeverisë

Postuar më: 2 Dhjetor 2019

Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave për situatën e emergjencës së fatkeqësisë natyrore. Fjala e Kryeministri Edi Rama: Sot miratojmë dy projektvendime si fillim, për një trajtim të posaçëm financiar të lidhur me fatk...


Situata e emergjencës, mbledhja e jashtëzakonshme e qeverisë

Postuar më: 1 Dhjetor 2019

Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave për situatën e emergjencës së fatkeqësisë natyrore. Fjala e Kryeministri Edi Rama:  Së pari, doja të prekja një aspekt themelor të kësaj situate, që ka të bëjë me barrën e madhe...


Takim me ambasadorët e akredituar në Shqipëri pas situatës së shkaktuar nga tërmetet

Postuar më: 30 Nëntor 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin me ambasadorët e akredituar në Shqipëri*: Faleminderit të gjithëve që erdhët për një kohë kaq të shkurtër! Dua që të shpreh besoj në emrin e të gjithëve, të çdo qytetari shqiptar, mirënjo...


Situata e emergjencës, mbledhja e jashtëzakonshme e qeverisë

Postuar më: 30 Nëntor 2019

Mbledhja e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave për situatën e emergjencës së fatkeqësisë natyrore. Fjala e Kryeministri Edi Rama: Mirëmëngjes! Një përditësim është i nevojshëm. Numri i qytetarëve që janë ndarë nga jeta si r...


SHQIPËRIA SOLIDARE

Postuar më: 28 Nëntor 2019

Hotel “Bonita” në Durrës është një prej dhjetëra strukturave mikpritëse që kanë hapur dyert, në këto ditë dhimbje dhe solidariteti mes shqiptarëve. 12 familje, shtëpitë e të cilëve janë dëmtuar rëndë nga tërmeti, duke u kthy...


Mbledhja e jashtëzakonshme e qeverisë

Postuar më: 28 Nëntor 2019

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në mbledhjen e jashtëzakonshme të qeverisë lidhur me situatën e krijuar nga tërmetet:   Sot është 28 Nëntori, dita më e vështirë ndoshta e Flamurit në historinë tonë bashkëkohore dhe sigurisht që nuk ...


Mbledhje e jashtëzakonshme e Këshillit të Ministrave

Postuar më: 27 Nëntor 2019

 Fjala e kryeministrit Edi Rama, në mbledhjen e jashtëzakonshme të Këshillit të Ministrave e thirrur gjatë situatës emergjenteve të krijuar nga tërmetet në vend: Mirëmëngjesi të gjithëve! Mblidhemi në këtë sesion të jashtëzakonsh...


SHQIPËRIA SOLIDARE  

Postuar më: 27 Nëntor 2019

Nisur nga solidariteti dhe interesimi i lartë i shqiptarëve kudo ku ndodhen, si dhe duke pasur parasysh nevojën për ta bërë më të shpejtë, më të lehtë dhe transparent, kontributin e çdokujt që dëshiron të japë ndihmën e tij në çdo...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët