Konferencë me mediat e kryeministrit Edi Rama

Postuar më: 23 Dhjetor 2021

Konferencë për shtyp e kryeministrit Edi Rama lidhur me ngjarjen e qarkullimit në rrjetet e Whatsapp të të dhënave mbi pagat e qytetarëve të Republikës së Shqipërisë:    Mirëdita të gjithëve! Do dëshiroja të flisja për një ve...


Reagimi i zëdhenësit të qeverisë për median Endri Fuga, mbi publikimin e listës me të dhënat për pagat

Postuar më: 22 Dhjetor 2021

Reagimi i zëdhenësit të qeverisë për median Endri Fuga, mbi publikimin e listës me të dhënat për pagat:   Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka ndjekur me shqetësim daljen e të dhënave mbi pagat e shtetasve shqiptarë. Analizat par...


Konferencë e përbashkët për shtyp në kuadër të Ballkanit të Hapur

Postuar më: 21 Dhjetor 2021

Në mbyllje të Agjendës së takimeve mbi Ballkanin e Hapur, liderët pjesëmarrës dhanë një konferencë të përbashkët për shtyp:   Kryeministri Edi Rama: Në radhë të parë, dua t’iu uroj mirëseardhjen gazetarëve nga Maqedonia e Veri...


Forumi i Agrikulturës dhe Bashkëpunimit rajonal për një ndërveprim të ri mes vendeve

Postuar më: 21 Dhjetor 2021

Forumi i Agrikulturës dhe Bashkëpunimit rajonal është takimi i zhvilluar në kuadër të agjendës së Ballkanit të Hapur me pjesëmarrjen e sipërmarrësve në fushën e bujqësisë, si dhe të akademikëve, rektorë e dekanë të universitetev...


“Ballkani i hapur” mirëpret liderët e nismës në Tiranë

Postuar më: 21 Dhjetor 2021

“Ballkani i Hapur” po zhvillon takimin e radhës në Tiranë. Kryeministri Edi Rama mikpriti sot Presidentin e Republikës së Serbisë Aleksandar Vuçiç dhe Kryeministrin e Republikës së Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev në një ceremoni të...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama në seancën e sotme parlamentare mbi Projektligjin “Për statusin “Fëmijë në përkujdesje të Republikës”

Postuar më: 20 Dhjetor 2021

Në Kuvend u paraqit sot nisma e re ligjore “Për statusin “Fëmijë në përkujdesje të Republikës”, e cila reflekton reformim rrënjësor përmes vizionit të ofrimit të një mbështetjeje dinjitoze përkrahëse, materiale dhe për...


Me qytetarët e Vlorës për Bashkëqeverisjen si Ligj i ri

Postuar më: 18 Dhjetor 2021

Bashkëqeverisja, si një mekanizëm ligjor në duart e qytetarëve, është fokusi i një cikli takimesh sensibilizuese që Kryeministri Rama e vijoi këtë të shtunë në qytetin e Vlorës. Tashmë, jo vetëm si platformë, por edhe si ligj, bashk...


Lezhë, Bashkëqeverisja si ligj i ri, takimi sensibilizues me qytetarët

Postuar më: 17 Dhjetor 2021

Në Lezhë u zhvillua sot takimi i radhës në ciklin e takimeve sensibilizuese, mbi Bashkëqeverisjen si Ligj i ri, me qëllim promovimin e risive që sjell ky ligj. E transformuar tashmë në një mekanizëm të rëndësishëm ligjor, bashkëqeveri...


Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin tradicional të fundvitit me Trupin Diplomatik

Postuar më: 16 Dhjetor 2021

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në takimin tradicional të fundvitit me Trupin Diplomatik:   Të nderuar shkëlqesi! Kolegë ministra! Do ta mbaj fjalimin tim në anglisht, siç kam bërë përherë me këtë rast. Një vit tjetër po i afrohet ...


Kompleksi i ri i dijes në kryeqytet, hapësirë fantastike arsimimi dhe edukimi

Postuar më: 16 Dhjetor 2021

Shkolla 9 vjeçare “Vaçe Zela” dhe Shkolla e mesme “Kristo Frashëri, janë shkollat më të reja të kryeqytetit, pjesë një kompleksi modern të projektuar nga arkitekti i mirënjohur italian Stefano Boeri,  i cili ofron një hapësirë fa...


Kryeministri Edi Rama takon studentët e Universitetit katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Postuar më: 15 Dhjetor 2021

Kryeministri Rama zhvilloi sot një takim me studentë dhe pedagogë të Universitetit katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, në Tiranë, i cili ka çelur dyert në vitin 2004 dhe ka ndërtuar një biografi dinjitoze ndër vite, me mijëra stude...


Spitali “Zoja e Këshillit të Mirë”, një tjetër strukturë ekselence e shërbimit shëndetësor në vend

Postuar më: 15 Dhjetor 2021

“Zoja e Këshillit të Mirë”, spitali më i ri në Shqipëri, është një tjetër strukturë ekselente e shërbimit shëndetësor, e ngritur si amanet i Nënë Terezës. Kompleksi i ri dhe modern i spitalit, i cili do të hapë dyert për p...


“Bonusi i Rijetëzimit” mundësi për zhvillim në qendrat historike të qyteteve

Postuar më: 14 Dhjetor 2021

“Bonusi i Rijetëzimit”, një ndihmë në formë granti është dedikuar për të gjithë ata individë që duan të zhvillojnë pronën e tyre në qendrat historike të qyteteve, duke kontribuar edhe për komunitetin që përfiton nga rijetëzim...


Bashkëqeverisja si ligj i ri, mekanizëm ligjor në shërbim të qytetarëve

Postuar më: 14 Dhjetor 2021

Takimi sensibilizues mbi Bashkëqeverisjen si ligj i ri vijoi sot në qytetin e Beratit.  Kryeministri Rama theksoi se qëllimi i këtyre takimeve është sensibilizimi i të gjithë qytetarëve për dy risi të rëndësishme, të cilat sot janë nj...


Kryeministri Rama inspekton situatën në zonat e prekura nga reshjet në jug të vendit      

Postuar më: 13 Dhjetor 2021

Kryeministri Edi Rama inspektoi sot, situatën në disa prej zonave të prekura nga reshjet intensive në jug të vendit,  Fier e Vlorë. Situata kritike për shkak të prurjeve të mëdha të lumit Vjosa, mobilizoi në terren të gjitha strukturat ...


Dokumentarë
Reportazhe Eksklusive

Hapësira Mediatike
Për Gazetarët